Despre noi

Tendinta noastra este cea de a oferi o gama larga de practici medicale si produse, care se bazeaza pe o traditie foarte veche, cu o aproximatie de 3.000 de ani, in care sunt incluse foarte multe forme preluate din medicina naturista. Secretele au fost tinute ascunse foarte mult timp, dar cum bolile au inceput sa avanseze destul de repede, multe solutii au inceput sa apara si sa fie practicate astfel incat sa se poata gasi metodede preventive mult mai eficiente.
Cum medicina chinezeasca este una traditionala, a inceput sa fie foarte cunoscuta si apreciata pe intreaga planeta datorita produselor naturiste si de aceea aceasta traditie a ajutat la vindecarea multor boli si chiar la prevenirea lor. Tot ceea ce gasiti la noi, ajuta la imbunatatirea functiilor corpului, precum circulatia mai buna si functionarea organelor intr-un mod mult mai avantajos. Aceasta medicina chinezeasca este conceputa datorita influentei tao, care mai tarziu arata ca cele doua forte strabune, care aveau denumirea de yin si yang, s-au despartit, facand astfel ca orice fenomen din univers sa prezinte ambele caractere, yin si yang ca o legatura intre om si Univers. Tocmai de aceea, procesele din corpul uman pot fi foarte usor explicate cu ajutorul teoriei yin si yang, mai ales daca in organism este existent un echilibru relativ. Cu aceasta teorie ne dam seama ca exista cinci organe de natura yin si cinci de natura yang. Cele yin sunt: splina, ficatul, inima, rinichii si plamanii, iar cele yang: intestinul subtire, intestinul gros, stomacul, vezica biliara si vezica urinara.
Medicina Chineza s-a dezvoltat sub influenta celor mai vechi conceptii legate de astrologie, pentru ca s-a dovedit ca exista o legatura puternica intre om si Univers: Luna, Soare, succesiunea anotimpurilor, rotatia astrelor, cele cinci puncte cardinale, care actionau in asa fel incat sa determine si sa influenteze sanatatea si organismul omului. Chinezii au inceput sa considere ca tulburarile functionale si mai ales bolile de cele mai multe ori apareau cand armonia dintre om si Univers se intrerupea. Aceasta medicina traditionala are ca scop intelegerea functionarii intregului organism uman, pentru a se putea gasi solutii naturiste la toate problemele existente in organism.
Ce mai trebuie stiut despre aceasta medicina traditionala, este legat de latura spirituala a ei, care este reprezentata de catre taoism care a dus catre directia conceptiei unitare asupra universului, astfel ca lumea a fost creata cu ajutorul invatamintelor tao care s-au realizat prin separarea in doua a unei substante primordiale care avea o stare de echilibru realizata prin simbolistica unui cer gol, care avea o semnificatie de neinceput.
Compania noastra are ca obiectiv oferirea unor produse de cea mai buna calitate, ele fiind 100% aduse de la cei mai mari si cei mai buni producatori chinezi. Avand si un depozit, “Sanye Intercom” va pune la dispozitie o gama de produse naturiste, care va ajuta sa va mentineti sanatatea indiferent de unde le cumparati, ori plafare, ori farmacii sau chiar dintr-un magazin specializat pe asa ceva.
Pentru a va fi mult mai usor sa intrati in posesia acestor produse, noi dispunem de mai multe locatii, fiind situate in: Bucuresti, Brasov, Cluj, Prahova, Timis, Constanta, Bihor, Alba Iulia, Hunedoara, Sibiu, Iasi, Botosani, Suceava, Bacau, Vaslui, Galati, Buzau, Ialonita, Mehedinti, Gorj, Dolj Arges, Valcea, Giurgiu, Teleorman. Pentru a vizualiza da-ti click pe locatii.